Veelgestelde vragen

Zijn alle ontwerpen toegestaan ?


De ontwerpen of foto’s die u uploadt, mogen geen inbreuk maken op de bestaande rechten van een derde partij (in het bijzonder auteursrechten, persoonlijke rechten en handelsmerkrechten) of wettelijke bepalingen.
Veel logo’s zijn wettelijk en auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming van de eigenaren van dit merk heeft u geen recht op het laten drukken ervan. Bepaalde ontwerpen die in strijd zijn met de wet of fundamentele rechten zullen we nooit gebruiken voor bedrukking (nazi-insignes, discrimineren …)!
Afbeeldingen van beroemdheden mogen niet worden gebruikt voor commerciële of reclamedoeleinden, althans niet zonder hun toestemming.

Als u een beschermd ontwerp wenst te gebruiken neemt u best vooraf met ons contact op en bezorgt u ons uw toestemming. Anders kunnen wij opdrachten met dit soort ontwerpen weigeren, om onnodige problemen te voorkomen.

Is mijn afbeelding geschikt ?


Of een afbeelding bruikbaar is, kan je niet zo gemakkelijk in een paar regels vastleggen.
Standaard wordt 100 punten per cm genomen als richtlijn , maar hoe complexer het ontwerp is, hoe hoger het aantal punten per cm moet zijn.
Logo’s of tekst worden best als vector opgeladen , foto’s als .jpg of .png
Twijfel je , stuur ons jouw ontwerp al eens door ter controle, dan kijken we het voor u na , zodat u met een gerust hart kan bestellen.

Als we een bestelling doorkrijgen waarvan het ontwerp niet geschikt is (of technisch niet mogelijk is) , dan nemen we zelf met u contact op zodat het ontwerp nog kan aangepast worden voordat het gedrukt wordt.

Wat is de levertijd ?


De bestelde goederen worden onder normale omstandigheden tussen de 5 en 10 werkdagen na ontvangst van uw betaling verstuurd.

Welke kleding gebruiken jullie ?


We hechten bijzonder belang aan de kwaliteit van ons textiel.
Alle aangeboden kleding is voldoen aan de labels OEKE-TEX Standaard 100 , WARP en SEDEX.
Elke keer vindt u een gedetailleerde beschrijving van het product dat wij aanbieden.

Kan ik een kledingstuk ruilen ?


Nee helaas. Simpelweg omdat elk product een unieke creatie is. Eenmaal besteld, wordt het textiel naar uw wens gepersonaliseerd en kan het met deze reden niet worden geruild. Als we echter een fout hebben gemaakt in uw bestelling bewaard u best de bevestigingsmail met de details en afbeelding van uw bestelling. U heeft 14 dagen de tijd om het kledingstuk aan ons te retourneren. U bent verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren per post. Wij zullen uw bestelling opnieuw bestellen en opnieuw naar u verzenden.

Hoe verzorg ik mijn bedrukte kledingstukken ?


U mag de kleding maximaal op 40 ° wassen (binnenstebuiten gekeerd) en ze ook binnenstebuiten te strijken.
Machinaal drogen wordt niet aanbevolen.

Hoeveel bedragen de verzendkosten ?


Wij rekenen €6,00 verzendkosten aan voor verzending in België ongeacht het aantal bestelde items. Voor Nedereland bedragen de verzendkosten €9.00. Naar andere landen wordt er voorlopig niet verstuurd.

Hoe word de prijs berekend ?


Elk item heeft een basisprijs (zonder bedrukking) die u kan terugvinden in de winkel.
Per zijde die u wenst te bedrukken komt er een opslag van €6,00 bij.

Wat moet ik doen als ik in de editor niet het gewenste ontwerp kan maken ?


De online editor heeft een aantal technische beperkingen waardoor niet alles zomaar mogelijk is. Neem gerust contact met ons op, we kunnen u zeker verder helpen

Kan ik mijn bestelling ook afhalen ?


Dit kan zeker , u selecteert dan bij het afrekenen de optie afhalen.
Na bericht van ons dat uw bestelling klaar ligt , kan u ze komen halen op werkdagen tussen 9 en 16u.
Ons adres : André Emondstraat 38E, 3012 Wilsele

Wat moet ik doen als ik grotere aantallen wil bestellen ?


Onze editor is opgezet voor het bestellen van 1 tot 10stuks. Als u graag meer dan 10stuks wilt bestellen neemt u best even contact met ons op. , Zo kunnen we een offerte aanmaken volgens de gewenste aantallen.

Een andere vraag ?


Neem gerust contact met ons op , wij helpen u graag verder


Contacteer ons :